Rólunk

Védd meg otthonod és környezetedet az életed mindennapjaiban a baktériumoktól a DrCleanX termékeivel

Termékeink

Termékeink legfontosabb funkciója a biztonság és védelem a hétköznapokban a vírusok, baktériumok ellen. Emiatt részt veszünk a gyártóinkkal közös termékfejlesztésekben, arculattervezésben annak érdekében, hogy a piacnak és a fogyasztóknak a legjobb minőségi illetve ár-érték arányú és megjelenésű terméket biztosíthassuk.

Fontosak a vélemények számunkra

A piacnak és a fogyasztóknak a legjobb minőségi, illetve ár-érték arányú és megjelenésű terméket szeretnénk biztosítani. Ezért fontosak a vélemények számunkra. Termékeinkről a fogyasztói véleményeket elemezzük, majd visszacsatoljuk azt a gyártó részlegünk felé, akik ennek megfelelően törekszenek a legjobb eredményt elérni.

Európa nagykereskedelmi vállalkozása

A DrCleanX termékcsalád Európában egy működő nagykereskedelmi vállalkozásba nőtte ki magát. Saját márkanév alatt, speciális technológiával gyártatjuk termékeinket. A DrCleanX termékcsalád a minőségével és a versenyképes áraival nagyon gyorsan sok fogyasztó kedvence lett.

Disztribúció

Az európai disztribúciós feladatok ellátását magyarországi központtal, irányítással végezzük.

A DrCleanX termékcsalád értékesítése Európában egy működő nagykereskedelmi vállalkozásba nőtte ki magát. Termékeink legfontosabb funkciója a biztonság és védelem a hétköznapokban, a mindennapi életünkben a vírusok -baktériumok ellen.

E elhivatottságunk tökéletesítése érdekében  részt veszünk a Partnereinkkel közös termékfejlesztésben, arculattervezésben ,hogy a piacnak és a fogyasztóknak megfelelő minőségű, illetve ár -érték arányú termékeket biztosíthassuk.

DrCleanX termékcsalád termékei antibakteriális és kórokozók elleni védelemre készültek. Elpusztítják a baktériumok 99.99%-át szerves és szervetlen felületekről egyaránt. Bőrbarát illetve antiaallergén, laboratóriumi vizsgálatok álltál bevizsgált.

A DrCleanX termékek széles skálája a mindennapi életünkben segítséget nyújtanak a fertőtlenítéshez, a megfelelő higiénia megtartásához.

Napjainkban mégnagyobb figyelemre van szűkségünk a személyes és közösségi higiéniában, a saját és a körülöttünk élők egészsége védelmében.

Termékeink az otthonokban, az irodákban, a munkahelyeken illetve az utazások során egyaránt tökéletes védelmet nyújtanak a megfelelő tisztasághoz, a kórokozók, illetve baktériumok elpusztításában fontos szerepet vállalva.

Dr CleanX az a termék, mely nélkül élni lehet, de nem érdemes.

EnglishGermanHungarian